Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Politikası

Son Güncelleme Tarihi: 06.10.2023

Creatiby (“Biz” veya “Şirket”), Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) çerçevesinde kişisel verilerin işlenmesi konusundaki yükümlülüklerine tam uyum sağlama taahhüdüne sahiptir. Bu KVKK Politikası, kişisel verilerin işlenmesi ve korunması konularında Şirket’in yaklaşımını açıklar.

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Creatiby, aşağıdaki amaçlarla kişisel verileri işleyebilir:

  • Müşteri ilişkilerinin yönetilmesi ve iletişimi sağlama.
  • Hizmetlerin sunulması ve taleplere yanıt verme.
  • İşle ilgili yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi.
  • Güvenlik ve hukuki savunma amaçlarıyla kişisel verilerin saklanması.
  • İşin sürekli iyileştirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması.

Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

Kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi, yasal gerekliliklere uygun olarak ve ilgili kişilerin açık rızası alınarak gerçekleştirilir. Kişisel veriler sadece belirli ve meşru amaçlar için toplanır ve bu amaçlar doğrultusunda kullanılır.

Kişisel Verilerin Güvenliği

Creatiby, kişisel verilerin güvenliğini sağlamak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri alır. Veri güvenliği ihlali durumunda, ilgili makamlara bildirimde bulunma ve gereken düzeltici önlemleri alma taahhüdüne sahiptir.

Kişisel Veri Sahiplerinin Hakları

KVKK kapsamında kişisel veri sahipleri aşağıdaki haklara sahiptir:

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme.
  • Kişisel verilerinin işlenme amaçlarını ve bu amaçlara uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme.
  • Kişisel verilerinin üçüncü taraflara aktarılıp aktarılmadığını ve kimlere aktarıldığını öğrenme.
  • Kişisel verilerinin eksik veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini talep etme.
  • Kişisel verilerinin silinmesini veya yok edilmesini talep etme.
  • Kişisel verilerinin işlenmesine itiraz etme.
  • Kişisel verilerinin otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesine itiraz etme.
  • Kişisel verilerinin zarar görmesi durumunda tazminat talep etme.

İletişim

KVKK Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle info@creatiby.com adresinden iletişime geçin.

Bu KVKK Politikası, Creatiby’nin kişisel verilerin işlenmesi ve korunmasına yönelik taahhüdünü yansıtmaktadır. KVKK ile ilgili daha fazla bilgi ve güncellemeler için lütfen bu sayfayı düzenli olarak ziyaret edin.

Son Yazılar

Yardıma ihtiyacınız mı var? Bize ulaşın!

© 2022 Creatiby. Tüm Hakları Saklıdır.